A Xina,  Muntanya Tianmen,  Ruta,  Zhangjiajie

Dia 9: Tianmen

Avui començarem el dia passejant fins a la estació de busos de Wulingyuan. El destí és la capital de la regió, que duu el mateix nom: Zhangjiajie.

En un trajecte de 30 minuts, baixarem ben   a prop del telefèric que remunta des de la capital fins a l’entrada de la Muntanya sagrada.

Hi ha diverses opcions que combinen el telecabina i busos. Es pot fer l’ascens en telecabina o bus, i descens en el mateix sentit. També hi ha l’opció de fer el recorregut només en mini bus. Sense entendre’ns massa sembla que hem pagat per la segona modalitat, així que ens dirigim als mini busos i enfilem muntanya amunt. Abans però, deixem les motxilles a la guixeta destinada a tal fi.

L’excursió ens durà tot el matí, arribarem passejant a la base de les escales que et duuen a l’esvoranc gegant entre muntanyes que dona la estampa típica i única del lloc. Cal pujar centenars d’esglaons fins a aquest lloc i és ben recta.

Arribats aquí, i per sorpresa nostra, se succeeixen 20 minuts d’escales mecàniques per dins de les muntanyes fins al cim de la muntanya, des d’on podràs resseguir un camí cap al nord fins a un mirador, encantar-te amb els comerços que han plantat allà dalt, amb el seu McDonalds de rigor, i passejar per la passarel·la de cristal. Hi ha un parc botànic i diversos camins que s’allunyen cap al sud. Per baixar, i des d’aquell punt, surt un telecabina que en 30 minuts et deixarà al punt de sortida, a la capital.

Un cop a la ciutat, busquem un lloc per dinar, passegem pels seus carrers i ens n’adonem que ja no tenim efectiu. Després de barallar-nos amb els caixers sense èxit, fondegem el nostre WeChat. A mitja tarda, agafem el tren que cap a Fenghuang, la ciutat del fènix. Al vespre, arribem a l’estació, i el recorregut fins a la ciutat el farem en taxi.

Després de passejar per la riba del riu, preguntar i preguntar… acabem orientant-nos i trobant l’hotel. Una vegada més la aplicació de booking ens ajuda, ja que google no sembla que s’hi entengui massa a Xina.

Desembarquem a l’hotel, ens dutxem i sortim a sopar. Acabem fent una olla de mar i muntanya, bastant grossa, amb trossos de gallina i peix. Tips, desfruitem de la nit a Fenghuang, que és eclèctica i ben viva.

 

 

 

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *